"Я з дитинства мріяла бути вихователькою, завжди бути з дітьми і писати, писати, писати... "

                                      О. Іваненко

     З нагоди 115-ої річниці від дня народження української письменниці, казкарки Оксани Іваненко в бібліотеці села Любківці для читачів запропонована виставка «Шляхами Шевченкової долі».

      Близько семидесяти років працювала Оксана Іваненко на літературній ниві. Уже давно виросли читачі Її перших казок та оповідань. На зміну прийшли молоді покоління, які так само щиро захоплюються книжками письменниці. 

   Ця жінка, в буквальному сенсі, усе своє життя присвятила дітям, працюючи вихователькою. Мета її творчості - навчити дітей добре бачити і розуміти все навколо, розпізнавати - хто справжній друг, а хто ворог, і головне - ніколи не бути байдужим до людей.

   У 6 років Вона засновує і редагує власний журнал «Гриб». З дитинства почалася й любов до Шевченка, яка згодом перетворилася на справу її життя. Над романом «Тарасові Шляхи» письменниця працювала понад 20 років.

   Оксана Іваненко написала кілька десятків книжок, оповідань, повістей, казок для дітей: «Дитячий садочок», «Черевички», «Лісові казки» та інші. Ці твори допомагають пізнати красу рідної природи. 

   Запрошую до бібліотеки юних читачів, щоб познайомитися з виставкою і краще дізнатися про щирого друга дітей за допомогою представлених книжок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу