Хресна дорога.

Минають дні Великого посту - дні молитви, роздумів, покаяння. В ці святі дні кожна людина може виблагати у Господа прощення своїх гріхів, духовне піднесення.Чи не одним із найкращих способів душевної віднови є особлива спільна молитва, яка служиться лише у часі Великого посту - це Хресна дорога - дорога, яку Ісус Христос пройшов на Голгофу матеріально символізуючи в вигляді 14 стацій.

      У неділю,18 квітня в сільському клубі с. Шевченкове було організовано Хресну дорогу, яку молилися юні читачі книгозбірні разом із настоятелем місцевого храму св. Архистратига Михаїла о. Андрієм.

Пройти Хресну дорогу разом з Спасителем прийшли і педагогічний колектив школи, і працівники культури, і батьки читачів бібліотеки та всі бажаючі.

Учасники душевно 

і мило провадили Хресний хід Спасителя, брали участь у читанні стацій, роздумуючи про любов Господа.

Всі мали нагоду перейнятися тривогами Ісуса Христа, його душевним болем і болем тілесних ран. 

На завершення о. Андрій провадив духовні роздуми щодо Хресного ходу Ісуса Христа, наголосивши, що така спільна молитва є чудовою нагодою до глибшого усвідомлення дітьми про несправедливий засуд і  смерть Христа. Він щиро подякував всім присутнім і організатору заходу - Марії Михнюк за велику працю над духовним вихованням читачів.

 Пам'ятаймо, що маємо завжди оспівувати і цілувати дорогоцінні рана Ісуса Христа і  своїми устами та щирим серцем приносити Йому ревну і гарячу молитву.Співати Йому славу і поклоніння.

Тож нехай Хрест Ісуса обіймає кожного з нас і дає кожному завдання: прийняти цей хрест в особистому родинному житті, серед друзів і сусідів, серед усіх, кого зустрічаємо.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу