#Всеукраїнський_день_довкілля

Сьогодні, 17 квітня Всеукраїнський день навколишнього середовища (День довкілля). 🌳☘️🌺
День довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1999 року згідно з Указом Президента України "Про День довкілля" та День Землі🌎 відзначається 22 квітня з 1992 року.
У ці дні, громадські організаціі проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища - очищення водних джерел, озелення 🌺🌱🌲територій, збереження🌲 заповідних об'єктів, поширення екологічних знань. Довкілля - це всі живі та неживі об'єкти, що природно існують на Землі або в деякій її частині. Усі ми живі творіння природи на планеті, її біологічні мешканці і нам необхідно берегти свою Землю🌎, бо вона така одна, і ніхто незнає чи є ще якась планета, де процвітає життя, подібне на наше.
Наше майбутнє – зелена 🍀🌿і чиста планета, збережемо свій рідний край.
Скажемо "Ні" забрудненню Землі.🌎 Людина - розумна істота, наділена великими можливостями, тому на неї покладаються великі надії у збереженні свого довкілля.
У бібліотеці села Келихів оформлено еко-вітальню "Заповідний світ природи", де представлено літературу про природу та екологію. Природа це запорука нашого здоров'я, яке залежить від нас самих.
Збережемо дивосвіт Землі!🌎🌎🌱🌱🌲


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу